به گزارش خبرنگار مهر در ساوجبلاغ؛ همایش استادان و پژوهشگران پیشکسوت نیروهای مسلح کشور ظهر چهارشنبه در تالار اجتماعات شهید چمران اردوگاه ایثار کردان در کرج برگزار شد.
سردار سرتیپ پاسدار حسین دقیقی در این همایش اظهار داشت: آمار بازنشستگان نیروهای مسلح کشور حدود 600 هزار نفر است که حدود 280هزار نفر ارتشی، حدود 150 هزار نفر نیروی انتظامی و حدود 120هزار نفر سپاهی هستند که برگزاری این همایشها فقط نباید به تکریم لفظی آنان منجر شود بلکه باید گام و حرکتی جدید صورت گیرد و از تخصصها و قابلیت های آنها در جامعه استفاده شود.
وی افزود: در میان بازنشستگان ما صدها فرمانده لشکر و گردان و رسته و همچنین صدها متخصص در بخشهای مختلف وجود دارد که در پیچیده ترین تخصص های الکترونیک، زره ای، موشکی، دریایی، هوایی، زمینی صاحب نظر هستند.
ااین مسئول خاطرنشان کرد: تاکنون تصور براین بوده که بازنشستگان یک جامعه تاریخ مصرف دارند در حالی که این نظریه کاملا اشتباه است و بازنشستگان عملا نقش اساسی در توسعه ملی و اقتصادی هر کشور برعهده دارند.
وی ادامه داد: این سازمان سالانه حدود 300 همایش برای بازنشستگان برگزار می کند و ما خدمت گذاری به این عزیزان را افتخار می دانیم.
دقیقی بیان کرد:اکنون بازنشستگان متخصص فراوانی همچون نویسندگان، استادان دانشگاهی، پزشکان، مهندسان، اقتصاد دانان برجسته ای در کشور وجود دارند که باید برای خدمت به مملکت سازماندهی شوند.
بازنشستگان سرمایه ملی هر کشور محسوب می شوند
وی خاطرنشان کرد: بازنشسته ها سرمایه ملی کشور هستند و نیروی انسانی هر کشور سرمایه ملی به حساب می آید و ما می خواهیم این سرمایه ملی در راستای بهبود اقتصاد و سلامت جامعه نقش ایفا کند.
دقیقی یادآور شد: امروز سازمان بازنشستگی یک جریان تعالی بخش در حوزه اقتصاد، دانش و دیگر حوزه های کشور است و این به جز اراده شما بازنشستگان میسر نمی شود چراکه شما یک جریان پویا، عظیم و ارزشمند هستید که خودتان باید فضا و ظرفیت های لازم را برای پیشبرد این هدفها ایجاد کنید.
رئیس سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح تاکید کرد: این همایش یک اجرای آزمایشی در استان البرز و حوزه کرج بود و امیدواریم این حرکت در سطح ملی با استفاده از این تجارب و در تمام استانها برگزار شود.
وی ادامه داد: شکل گیری تشکلهای تخصصی بازنشستگان نیروهای مسلح می تواند یک جریان فرهنگی قوی در جامعه ایجاد کند.
دقیقی اظهار داشت: هدف از ایجاد این تشکلها، انتقال تجارت نسل پیشین به جامعه است و بازنشستگان انواع و اقسام تجارب را دارند و قابلیت توسعه فرهنگی و اجتماعی در جامعه را دارند و از این تجارت باید در راستای تعالی جامعه استفاده کرد.
مدیرعامل موسسه سروش منزلت نیز به عنوان مجری برگزاری این همایش، گفت: این همایش دومین همایشی است که این موسسه برگزار کرده و اولین آن در روز دوم مهرماه سالجاری برای فعالان قرآنی بازنشسته نیروهای مسلح بود.
سردار سرتیپ دوم کمال موسوی بیان کرد: طبق اطلاعات جمع آوری شده اکنون 600 پژوهشگر و استاد دانشگاه در کرج داریم که تصمیم داریم آنان را دور هم جمع کرده و تبدیل به یک تشکل کنیم و از ظرفیت های آنها درون جامعه و برای سایر پیشکسوتان، سازمان ها و ارگانهای دولتی و نیروهای مسلح استفاده کنیم
این مسئول عنوان کرد: ما باید این توانمندیها را کنار هم بچینیم تا بتوان به عنوان یک نیروی توانمند، تاثیرگذاری این مجموعه در جامعه را دوچندان کنیم.
موسوی گفت: در این همایش یک روزه 330 نفر از پیشکسوتان نیروهای مسلح کشور و شماری از مسئولان نیروهای مسلح کشور حضور داشتند.
نظر شما